ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
 
Αρχική σελίδα
Εταιρικό προφίλ
Κουτάντος Δημήτριος του Γεωργίου
Γεννήθηκα στην Αξό Ρέθυμνου το 1979

Στο χώρο των ασφαλειών ξεκίνησα το 2000 σε ηλικία 21 ετών σε μια μικρή για τα Ελληνικά δεδομένα ασφαλιστική εταιρία αλλά με μεγάλη εξειδίκευση σε επενδυτικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα. Εκείνο το διάστημα μαζί με εμένα ξεκίνησαν άλλοι 65 συνάδελφοι στην ίδια εταιρία, μετά από δέκα χρόνια έχουν μείνει στο χώρο περίπου δέκα άτομα. Αυτό οφείλετε στις δυσκολίες που έχουν προ-
κύψει στην διάρκεια αυτών των δέκα ετών . Στα δέκα χρόνια αυτά της επαγγελματικής μου πορείας έχω συναντήσει πολλές δυσκολίες (εξαγορές, συγχωνεύσεις, μετακινήσεις κτλ) όμως δεν συγκρίνονται με όλα αυτά που μου έχει προσφέρει το επάγγελμα του ασφαλιστικού σύμβουλου που τόσο αγαπώ.
Όταν ξεκίνησα το μεγαλύτερο μου πρόβλημα ήταν η ηλικία μου, πώς να εμπιστευθεί εύκολα κάποιος πελάτης έναν εικοσάχρονο για την ασφάλεια της ζωής του της περιουσίας του ή το συνταξιοδοτικό του. Όμως χρόνο με το χρόνο με συστηματική δουλειά, επιμονή, ειλικρίνεια, και πάνω από όλα αγάπη για αυτό που κάνω κατάφερα πρώτα στους πελάτες μου και μετά στον ευρύτερο κύκλο μου να καθιερωθώ σαν επαγγελματίας ασφαλιστής.
Η αγορά που δραστηριοποιούμαι είναι η Κρήτη και ιδιαίτερα το Ηράκλειο, μια αγορά με πολλές ιδιαιτερότητες με τα συν και τα πλην της όπως όλες οι αγορές άλλωστε. Στην Κρήτη για πολλούς ανθρώπους, αλλά και για μένα, τα λόγια έχουν μεγαλύτερη ισχύ από τα χαρτιά (συμβόλαια) και για αυτό χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα η φράση, λόγω τιμής, με πάρα πολύ μεγάλη βαρύτητα για αυτούς που την χρησιμοποιούν και την εννοούν, τα συμβόλαια απλά έρχονται να επικυρώσουν τα όσα έχουν ειπωθεί προφορικά.
Σήμερα μετά από δέκα χρόνια εγώ και οι συνεργάτες μου εξυπηρετούμε πάνω από χίλιους ευχαριστημένους πελάτες και πάνω από δυο χιλιάδες συμβόλαια όλων των κλάδων (συνταξιοδοτικά, νοσοκομειακά, ζωής, πυρός επιχειρήσεων και κατοικιών, επενδυτικών, αστικής ευθύνης αυτοκινήτων κτλ).
Η βάση στην οποία στηρίζετε η συνεργασία μας με τους πελάτες του γραφείου μας είναι η ειλικρίνεια, η εξυπηρετικότατα όχι μόνο κατά την σύναψη του συμβολαίου αλλά προπαντός την στιγμή που θα προκύψει μια ζημία πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει η διατηρησιμότητα των συμβολαίων μας που αγγίζει το 95% και η αύξηση των ασφαλιζομένων μας που τα τελευταία τρία χρόνια έχει διπλασιαστεί.
Έχοντας επιλέξει να συνεργαστείτε μαζί μας έχετε πλέον πρόσβαση σε μια γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων τα οποία είναι σχεδιασμένα με κύριο γνώμονα την κάλυψη των ασφαλιστικών σας αναγκών με τα πλέον καλύτερα ασφαλιστικά προϊόντα.
Σε κάθε ραντεβού εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε μοναδικό στόχο να παρέχουμε τις καλύτερες ασφαλιστικές καλύψεις για εσάς , την οικογένεια σας ,το σπίτι σας ,την επιχείρηση σας και ότι άλλο έχει αξία για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Γιατί για εμάς στο γραφείο KOUTANTOS INSURANCE SERVICES μετά από 8 χρόνια στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί σας μια σχέση διαχρονική ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μας.
 
 
 
Αρχική σελίδα | Νέα | Χρήσιμα | Newsletter | Επικοινωνία
 
copyright (c) 2008 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ENTERCITY